Υποψήφιος με τον Δημήτρη Μυλωνέρο ο Γιάννης ΚουκάραςΤην υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό «Κίνηση Δημιουργίας» του υποψήφιου δημάρχου Δίου Ολύμπου Δημήτρη Μυλωνέρου ανακοίνωσε ο ελεύθερος επαγγελματίας Γιάννης Κουκάρας.Δήλωση Δημήτρη Μυλωνέρου


«Καλοσωρίζω έναν ακόμη αξιόλογο άνθρωπο στη μεγάλη αυτοδιοικητική ομάδα του συνδυασμού μας. Ο Γιάννης, ένας καταξιωμένος ελεύθερος επαγγελματίας, αποφάσισε να δώσουμε από κοινού τον ωραίο αγώνα για τον τόπο μας.

Γιάννη μου καλό μας αγώνα!».

Δήλωση Γιάννη Κουκάρα
«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, διότι πιστεύω πως μέσα από την ενεργή συμμετοχή και την προσφορά μπορούμε να προσδοκούμε αλλά και να διαμορφώνουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Γνωρίζω τον Δημήτρη από τα νεανικά του χρόνια και διακρίνω σε αυτόν το απαιτούμενο ήθος, την επαρκή ωριμότητα καθώς και το περίσσιο πάθος για προσφορά που διαθέτει. Αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητας του αποτελούν την εγγύηση για εμένα να συστρατευτώ μαζί του διατηρώντας την βεβαιότητα για τα θετικά αποτελέσματα που θα φέρουμε ως νέα δημοτική αρχή με μπροστάρη τον Δημήτρη Μυλωνέρο.

Ο τόπος μας χρειάζεται άμεσα έναν καλό καπετάνιο που να τον οδηγήσει σε νέα μεγάλα και ωραία ταξίδια αλλά και σε ασφαλείς λιμένες.

Γιάννης Κουκάρας

Ελεύθερος Επαγγελματίας»