ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΕ ΠΙΕΡΙΑΣΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΕΡΙΑΣ....Συζήτηση «στρογγυλής τραπέζης» με τους μηχανικούς

Το φιλόξενο χώρο των μηχανικών επισκέφθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Γιώργος Νταντάμης μαζί με τους υπ. συμβούλους του συνδυασμού του «Ανανέωση Τώρα» κ. Σάκη Σαμακοβλή (Πολιτικός Μηχανικός), κ. Βασίλη Ταβαντζή (Τοπογράφος – Μηχανικός) και κα Χριστίνα Σιδηροπούλου (Δημοσιογράφος). Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Τάσος Τασιούλας (Πρόεδρος ΤΕΕ Πιερίας), Κώστας Μπίσμπας (Πρόεδρος Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας), Δανιήλ Σαμαράς (Γ.Γ. ΤΕΕ Πιερίας, Αντιπρόεδρος Σ.Δ.Μ.Π. και μέλος της αντιπροσωπείας στο ΤΕΕ Κ. Μακεδονίας), Δημήτριος Μαγκατσάς (Μέλος ΔΣ ΤΕΕ Π.), Μάνος Μηντζιαρίδης (Γ. Γ. Σ.Δ.Μ. Πιερίας) και Κώστας Βασιλειάδης (μέλος της αντιπροσωπείας στο ΤΕΕ Κ. Μακεδονίας).

Σε μια συνάντηση ουσίας όπου τέθηκαν επί τάπητος σημαντικά προβλήματα του Δήμου, επισημάνθηκε η ανάγκη συμβολής του αξιόλογου και έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού των μηχανικών του τόπου στη διαμόρφωση προτάσεων και ολοκληρωμένων λύσεων για την Κατερίνη.

«Με την επαγγελματική σας ιδιότητα κε Νταντάμη έχετε δώσει το στίγμα σας εργασιακά, στην πόλη, σε μας τους συναδέρφους σας, μηχανικούς. Πρέπει να γίνουν πολλά στο Δήμο μας. Υπάρχουν άνθρωποι με ικανότητα και εμπειρία που θα μπορούσαν με μια παρότρυνση να αποδώσουν τα μέγιστα. Είμαστε εδώ, χρησιμοποιείστε μας. Θα ήταν ευχής έργο οι διοικούντες να μας αξιοποιούν προς όφελος του τόπου μας. Καλή επιτυχία», δήλωσαν εκ μέρους των μηχανικών ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Πιερίας κ. Τασιούλας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας κ. Μπίσμπας.

Γ. Νταντάμης: Οι μηχανικοί «χτίζουν» το μέλλον. Πρέπει να είναι παρόντες σε κάθε αναπτυξιακό εγχείρημα

«Βρίσκομαι στο σπίτι μου και αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί οι άνθρωποι που βρίσκονται σ’ αυτό το τραπέζι έχουν μία σημαντική επαγγελματική διαδρομή, ένα αξιόλογο έργο και μία εκφρασμένη συναντίληψη για την ανάγκη έργων ουσίας στο Δήμο Κατερίνης», σημείωσε ο Γ. Νταντάμης, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας.

Μιλώντας για την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κατερίνης τόνισε:

«Έχουμε εγκλωβιστεί στη μετριότητα. Πρέπει να πάμε ένα βήμα μπροστά. Είμαστε ένα κίνημα ενεργών πολιτών. Αισθάνομαι ήδη κερδισμένος γιατί δίπλα μου συστρατεύτηκαν αξιόλογοι άνθρωποι που μπορούν να εγγυηθούν την αλλαγή του σκηνικού. Διεκδικούμε την επόμενη μέρα στη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης. Κάνουμε έναν έντιμο αγώνα όπου η προσωπική μας διαδρομή και οι θέσεις μας είναι στη διάθεση της κρίσης των συνδημοτών μας. Θέλουμε να εμπνεύσουμε τον κόσμο, να αλλάξει η νοοτροπία, ο δημότης να γίνει πιο απαιτητικός και να πιστέψει στον τόπο και τους ανθρώπους του».

Για τη σπουδαιότητα συμβολής του ανθρώπινου δυναμικού των τεχνοκρατών στα δρώμενα του δήμου ο Γιώργος Νταντάμης υπογράμμισε:

«Είναι αδιανόητο οι μηχανικοί να απουσιάζουν από κάθε σοβαρή συζήτηση για το μέλλον αυτού του τόπου, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τεχνικούς και αναπτυξιακούς τομείς. Οι μηχανικοί είναι σύμβουλοι – γνωμοδότες στο πλευρό των διοικήσεων. Χρειαζόμαστε έργα ουσίας, παραγωγικά, και εσείς είστε το δυναμικό που πρέπει να κληθείτε να συνεισφέρετε ώστε αυτή η ποιότητα που εκπροσωπείτε να μετουσιωθεί στην πράξη. Για εμάς αυτό είναι δέσμευση».