ΜΑΡΙΑ ΤΕΡΖΙΔΟΥ- ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Γ.ΝΤΑΝΤΑΜΗ


Συνεχίζουμε δυνατά, πάμε μπροστά με αισιοδοξία και καλή προαίρεση!
Έχουμε στόχους υψηλούς, υποσχόμαστε τα αυτονόητα, συστηνόμαστε καθημερινά, λειτουργούμε ομαδικά με απόλυτη σύμπνοια, αυτό που εγγυόμαστε είναι η σκληρή δουλειά ΜΑΖΙ με τον Δημότη!
Εγώ προσωπικά είμαι μαθημένη στη σκληρή δουλειά, τόσο την πνευματική όσο και την χειρωνακτική.
Ανεξαρτήτου αποτελέσματος δεν παύω να λέω ευχαριστώ σε όλους ανεξαιρέτως..
Δεν ξεχνώ ούτε λεπτό την ευχή ενός εξαίρετου ανθρώπου...
"Μαρία σου εύχομαι τα καθημερινά εμπόδια σε τούτον τον αγώνα να δράσουν δίκην εμβολιασμού, να σε οπλίσουν με ανοσία."
ΑΝΑΝΕΩΣΗ Τώρα
Ένα τυπικό ευχαριστώ, δεν είναι ευχαριστώ.. και το "από καρδιάς" ή "ολόψυχα" ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ευχές, δεν μου φαίνεται αρκετό για την θετική ενέργεια που εισέπραξα σήμερα από όλους εσάς που μου ευχηθήκατε ποικιλοτρόπως και με πανέμορφα και ενθαρρυντικά λόγια .
Ειλικρινά το διαδίκτυο δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια να εκφράσεις ορθά και ζωντανά ένα μεγάλο ευχαριστώ, όσο καλά κι αν θεωρείς ότι μπορείς να χειριστείς την ελληνική γλώσσα.
Σκεφτόμουν να αναδημοσιεύσω... τυπικά.. την ανακοίνωση συμπόρευσής μου με τον κ. Γιώργο Νταντάμη στην υποψηφιότητά του στη θέση του Δημάρχου Κατερίνης, και να ευχαριστήσω. Μα, γιατί να το ξανακάνω (?). Μυαλό θετικών επιστημών είμαι, άρα πρακτικό...
ΣΑΣ ευχαριστώ λοιπόν με τον δικό μου τρόπο, αναδημοσιεύοντας απλά την φωτογραφία... γεμάτη ελπίδα και πηγαία θέληση για το καλό του τόπου... Μια φωτογραφία για την οποία πρέπει να σε ευχαριστήσω από εδώ Apostolos Grinias ! Πως τα φέρνει η ζωή... τα χαμόγελα ανταποδίδονται κάποια στιγμή από διάφορη καλλιτεχνική σκοπιά!
Πριν σας πω πως ένιωσα σήμερα,
Ευχαριστώ τα ΜΜΕ της πόλης μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην δημοσίευση του κειμένου. Μου έδωσαν την ευκαιρία να συστηθώ από την αρχή..
Ευχαριστώ τον ίδιο τον κ. Νταντάμη, που σέβομαι και εκτιμώ, ο οποίος δημοσίευσε την ανακοίνωσή μου και την συνόδευσε με όμορφα λόγια.
Ευχαριστώ ανθρώπους που δεν γνώριζα και συστηθήκαμε σήμερα, κι άλλους που είχαμε χρόνια να τα πούμε μα μπήκαν στον κόπο να μου δείξουν την χαρά τους.
Σας ευχαριστώ όλους που με ένα άγγιγμα πλήκτρου μου στείλατε τη θετική σας ενέργεια, κι ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να σας το ανταποδώσω εμπράκτως.
Αγαπώ το χαμόγελο, είναι η επιστήμη της ζωής μου, και σήμερα μου χαμογελάσατε διάπλατα ο καθένας με τον δικό του τρόπο, κάνοντάς με να αισθανθώ οικεία σε ένα πρωτόγνωρο για εμένα εγχείρημα.
Ζούμε σε ένα πολύ όμορφο και μοναδικό τόπο, την Πιερία, με όμορφους δημιουργικούς και φιλόξενους ανθρώπους. Καθημερινά έχουμε το προνόμιο να αντικρίζουμε τον μεγαλοπρεπή Όλυμπο και τα Πιέρια. Θεωρώ μοναδικό μας πλούτο την πόλη μας, τα χωριά μας, τον Νομό μας μαζί με την φύση και την ιστορία που είναι παντού γύρω μας..

Για τον λόγο αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε μαζί για έναν ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ.
Απλά και ανθρώπινα, σας ευχαριστώ.