ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥΚαλωσορίζω στην «Εκκίνηση» τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, έναν άνθρωπο με ήθος και συνέπεια, έναν εξαίρετο επαγγελματία, έναν καλό φίλο. Χαίρομαι που αποδέχθηκε την πρότασή μου και θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την επόμενη μέρα στο Δήμο Κατερίνης
Καλό μας αγώνα Δημήτρη!

Δήλωση Δημήτρη Παπαδόπουλου
Πρωτίστως, να ευχαριστήσω τον Κώστα Κουκοδήμο για την τιμητική του προς το πρόσωπό μου πρόσκληση, να συστρατευτώ με πλειάδα αξιόλογων συνδημοτών στο πλευρό του, με στόχο την διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής της Κατερίνης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Είμαστε, εμείς οι «Κατερινιώτες», εξόχως ευνοημένοι και ευλογημένοι από τον Θεό, να διαμένουμε σε μια αξιοζήλευτα πλεονεκτική έκταση της Ελληνικής Μακεδονικής γης, της «αγαπητής» μας Πιερίας. Είμαστε κύριοι και ιδιοκτήτες της, και «πρέπει», υποχρεούμαστε, φιλότιμα να μεριμνούμε για την «ευπρέπεια του οίκου μας».
Είναι λοιπόν δική μας υπόθεση, «στο χέρι μας», με χρηστή, ηθική και νοικοκυρεμένη διαχείριση των δημοτικών πόρων, η επίτευξη του εξωραϊσμού της καθολικής εικόνας του Δήμου μας, της πόλης, των οικισμών, κάθε γειτονιάς.
Αξίζει, θαρρώ, να καταβάλουμε όλοι μας, υπηρετούντες το κοινό συμφέρον, την φερέπονο προσπάθειά μας να πετύχουμε το ποθούμενο. Αυτό πιστεύουμε όλοι εμείς που απαρτίζομε τον συνδυασμό του Κώστα Κουκοδήμου. Σ’ αυτό το έργο και στην επιτυχή έκβασή του, θα καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις: Στην επανεκκίνηση και «επαναφόρτιση» του Δήμου Κατερίνης!
Τώρα έχουμε επιλογή!
Δημήτριος Παπαδόπουλος
Οικονομολόγος - φοροτεχνικός